Spoznajte naše podjetje

Podjetje Avto Koletnik d.o.o. je pooblaščeni prodajalec in serviser vozil znamke Renault, Dacia, Nissan in Subaru.Vse storitve opravljamo v svojih lastnih prostorih. Nudimo vse mehanske storitve, storitve karoserije, vulkanizacijo, prodajo nadomestnih delov, dodatne opreme in pranje vozil z avtomatsko avtopralnico.

V sklopu popolnih storitev zagotavljamo tudi prodajo rabljenih vozil, zamenjavo staro za novo, financiranje nakupa ter seveda svetovanje.Zaloga nadomestnih delov in bogata izbira dodatne opreme za znamke vozil Renault, Dacia, Nissan in Subaru zadovoljijo vsakega ljubitelja jeklenih konjičkov.

Sedež podjetja je v Mariboru, Kraljeviča Marka ulica 15 b. Tu se nahajajo prodajno-razstavni saloni za vozila znamke Renault, Dacia, Nissan in Subaru, center rabljenih vozil, prodajalna nadomestnih delov in dodatne opreme, servisna delavnica, delavnica za popravilo brez naročanja - Renault Minuta, sprejem karoserijske delavnice, vulkanizacija in avtomatska avtopralnica. Podjetje ima tudi dislucirano enoto Pod vrhom 5, kjer je karoserijski center. 

Od leta 2005 ima podjetje tudi poslovno enoto v Radljah ob Dravi, PE PSC Radlje ob Dravi, ki deluje v okviru AVTO KOLETNIK d.o.o. Maribor. Na lokaciji same enote, na Pohorski cesti 17b, se odvijajo sledeče dejavnosti: prodaja novih vozil, nadomestnih delov, servisiranje za znamke Renault, Dacia, Nissan in Subaru, vulkanizacija, ročna avtopralnica ter prodaja rabljenih vozil vseh znamk. Storitve karoserije se za področje Koroške opravljajo na lokaciji Maribor, pri čemer stroške prevoza nosi podjetje Avto Koletnik d.o.o..

V podjetju je zaposlenih več kot 40 ljudi, ki so ustrezno strokovno usposobljeni za svoje področje dela. Vendar poleg vlaganj v nadaljnji razvoj podjetja, v modernizacijo opreme in napredek v tehnologiji, podjetje nadaljuje tudi s programi usposabljanja in izobraževanja vseh zaposlenih tako v prodaji, poprodaji kot tudi na finančnem področju. Za dobro usposabljanje in za vso izobraževanje zaposlenih smo bili s strani Renault Nissan Slovenija d.o.o. nagrajeni kot podjetje, ki je v svoje zaposlene vložilo največ finančnih sredstev in poslalo na izobraževanje največ slušateljev v Sloveniji.

Prav tako vlagamo veliko sredstev za ohranjanje ekologije ter ekološkega načrta podjetja ter v delovne pogoje za zdravo in varno delo zaposlenih v podjetju.

Naša razvojna usmerjenost temelji na neprestanem izboljševanju kakovosti storitev na vseh področjih poslovanja.

Naša želja in cilj pa je še naprej imeti zadovoljnega kupca.